Evenimente
  Promotii
  Contact rapid

  Pentru orice fel de intrebari, sugestii sau nelamuriri privind activitatea firmei noastre va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

  SERVICE PRODUSE: Se poate face la produsele aflate in garantie si postgarantie. Dorinta noastra este ca partenerul nostru sa aiba o funtionalitate permanenta in activitatea sa, tocmai de aceea pentru noi cel mai important lucru este sa rezolvam rapid orice fel de problema care apare.

  PUNEREA IN FUNCTIUNE. Punerea in functiune se face doar de echipe service specializate, in momentul in care utilajele ajung la client iar locatia indeplineste toate conditiile tehnice pentru functionarea utilajelor (tensiune, gaz, instalatii sanitare etc). Punerea in functiune se refera la conectarea utilajelor la tensiune, reglaje si probe de functionare a utilajelor la tensiune si gaz, schimbat diuse si instructajul personalului cu privire le utilizarea corespunzatoare a echipamentelor din dotare.

  INSTRUCTAJ PERSONAL. Odata cu punerea in functiune a utilajelor se face si instructajul personalului care urmeaza a folosi echipamentele din dotare.
  Instructajul este foarte important atat pentru utilizarea corecta a utilajelor, conform cartilor tehnice, cat si pentru obtinerea unor produse finite de calitate.

  INTRETINEREA UTILAJELOR. La cererea clientului putem asigura periodic (3 - 6 luni) revizii generale a utilajelor pentru o mai buna functionare a utilajelor si prevenirea de defectiune cauzate de manevrarea necorespunzatoare a acestora.

  CONSERVAREA UTILAJELOR. Aceasta activitate se refera in special la clientii nostrii care desfasoara activitati sezoniere. Pentru perioada in care activitatea este intrerupta, este nevoie ca utilajele sa fie conservate de o echipa service specializata. Interventia are loc doar la cererea clientului.

  GARANTIA UTILAJELOR. Utilajele se afla in garantie timp de 12 luni de la achizitionarea acestora, perioada in care,nu se va plati manopera si piesele ce fac obiectul garantiei (motoare, pompe, temporizatoare, compresoare, termostate) in conditii normale de exploatare, conform instructiunilor de utilizare.

  Garantia NU include: operatiunea de intretinere ce cade in sarcina clientului
  - consumabile (becuri, rezistente, chedere, garnituri, termocuple, intrerupatoare, duse, aprindere piezo, filtre, Freon, sigurante etc)
  - materiale casabile (geamuri,plastice,samote etc)
  - defectiuni la subansamble mecanice (spatula, teluri, ax spiralat, rulmenti, amortizoare etc).



  Contact: [email protected]