Evenimente
  Promotii
  Contact rapid

  Pentru orice fel de intrebari, sugestii sau nelamuriri privind activitatea firmei noastre va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

  Departamentul nostru de ofertare-proiectare este special pregatit pentru a utiliza la maxim spatiul dumneavoastra, adaptandu-l necesitatilor impuse de fluxurile tehnologice si a normelor de igiena, oferindu-va solutia optima. Proiectarea incepe de la planul de amplasament. Daca acesta nu exista, il facem noi pe baza masuratorilor de la fata locului. Proiectarea spatiului se face respectand regulile fluxurilor tehnologice, a normelor de igiena sanitara si a cerintelor HACCP. Echipele noastre de proiectare si consultanta in vanzari lucreaza in comun la elaborarea proiectului tocmai pentru a lua in calcul toate aspectele tehnologice si functionale ale proceselor dar si optimizarea resurselor.

  Folosirea programului de proiectare asistata pe calculator ( CAD ) conduce la realizarea unei simulari cat mai precise a pozitionarii utilajelor si permite rearanjarea acestora la dorinta clientului, intr-un timp foarte scurt. Chiar si atunci cand aveti deja planuri arhitecturale, putem simula foarte rapid plasarea utilajelor si mutarea acestora.

  Proiectarea unui amplasament inseamna alinierea la niste reguli si proceduri, eficientizarea tuturor proceselor tehnologice implicate. Toate aceste aspecte sunt luate in calcul de catre proiectantii nostri astfel incat rezultatul sa fie un proiect fiabil, eficient si personalizat nevoilor dumneavoastra. Proiectul va este prezentat de catre un consultant vanzari.

  Impreuna puteti modifica acest proiect pana cand sunteti sigur ca rezultatul este cel dorit. Acest proiect final va este ofertat, atat din punct de vedere financiar cat si din punct de vedere al derularii contractului.