Evenimente
  Promotii
  Contact rapid

  Pentru orice fel de intrebari, sugestii sau nelamuriri privind activitatea firmei noastre va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

  Inca de la inceputul activitatii sale, Horeca Expert a fost orientata spre oferirea de solutii profesionale complete clientilor sai, nelimitindu-se la vanzarea de tehnologie.Personalul nostru nu va ofera cel mai ieftin sau cel mai scump produs doar pentru a face o vanzare. Cautam sa identificam nevoile si sa oferim solutia pentru acestea. Alegerea utilajelor pe principiul „cel mai ieftin produs de pe piata” nu va ofera intotdeauna o crestere a rentabilitatii afacerii. Costurile de exploatare ulterioare pot rasturna o situatie aparent benefica dumneavoastra, iar timpul pierdut cu reparatiile poate afecta grav profitul dumneavoastra. Nici alternativa „cel mai scump produs de pe piata” nu reprezinta intotdeauna o garantie a succesului, penrtu ca s-ar putea ca acesta sa nu va fie necesar. Intotdeuna exista utilaje cu un pret mai bun dar mai potrivite afacerii dumneavoastra. La noi, fiecare client este tratat cu maxima atentie si importanta.
  Corectitudinea consultantei este factorul decisiv in oferta facuta. Nu va vindem ce vrem noi ci va oferim solutia corecta pentru afacerea dumneavoastra. Ne bazam pe experienta acumulata, pe expertiza post-vanzare rezultata din contractele derulate, ceea ce ne permite sa va oferim solutii optime pentru toate categoriile de dezvoltare a afacerii dumneavostra.

  Experienta acumulata in anii de activitate, cunostintele dobandite prin trainingurile interne sau efectuate de reprezentantii producatorilor, cunostintele din domeniul HACCP, permit personalului din departamentul proiectare sa identifice nevoile dumneavoastra reale si sa propuna o solutie personalizata pentru afacerea dumneavoastra, atat din punct de vedere al nevoilor, normelor legislative dar si al rentabilitatii afacerii.

  Cresterea exigentelor concurentionale ne-a condus la implementarea – inca din 2006 – a sistemului de management al calitatii ISO 9001, certificat de CERTIND S.A. Rezultatele introducerii acestui sistem de calitate sunt deservirea prompta si eficienta a clientilor nostri si asigurarea ca toate utilajele si produsele Horeca Expert sunt in conformitate cu standardele si normele CEE si legislatia nationala in vigoare.

  Va oferim solutia optima, va livram produsele si suntem alaturi la punerea in functiune si instruirea personalului dumneavoastra. Consilierii nostri revin periodic in locatii pentru a va fi aproape si a afla de la dumneavoastra orice problema in exploatarea utilajelor. Departamentul service raspunde intotdeauna prompt doleantelor dumneavoastra. Lucram cu stocuri importante la cele mai importante repere, asigurind astfel scurtarea la minimum a timpilor de reparatii.
  http://www.fakewatchesnewsell.com/
  http://www.swissreplicagoods.com/